author

Sara

Founder

Find-a-Treat

Hundägare och hundvänner förstår hur viktigt det är att gå ut med hunden och hålla den fysiskt aktiv, men kroppen är inte det enda som behöver daglig träning. Att hålla hunden mentalt stimulerad är minst lika viktigt. Hundar är intelligenta djur som behöver träna både kropp och hjärna för att en uttråkad hund kan bli kreativ och visa beteende du inte alltid är så förtjust i (tugga på soffkuddarna, skälla på andra, vara extra vaksam, osv). 

Det säljs många olika pussel och spel för att hjälpa dig att hålla hunden mentalt stimulerad, men nedan har vi förberett en infographic på ett spel du enkelt kan lägga ihop med saker du hittar hemma. Du kan även hitta på olika versioner av spelet och till exempel bara gömma ett fåtal hundgodisar som din hund måste nosa fram. Var kreativ så får både du och din hund mental stimulans! 

 

find-a-treat spel

Nyckelord
Find-a-treat hemmagjord aktivitetsleksak infographic kul med puppy partners hjärnträning

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.