Alla inlägg

För en lite annorlunda pumpalykta i år

Vill du göra en lite annorlunda pumpalykta i år? Använd ett av våra gratis stenciler för en roligare halloweenlykta. 

Baka något gott till din (bonus)hund

Vare sig du firar en födelsedag eller en fredag måste du ha något gott att äta! Personligen älskar jag cupcakes och delar därför detta recept på smarriga Pupcakes, för visst ska hunden också få ha det bra!

Tips för att njuta av det varma vädret med din hund

Nu är sommaren här och vi får äntligen njuta av det den sköna sommarvärmen! Här är 10 tips på hur du kan se till att även din (bonus)hund har det bra. 

Vad behöver du egentligen tänka på när du hämtar hem din valp?

Det är mycket att tänka på inför den stora dagen när man ska hämta hem sin efterlängtade hund. I det här inlägget berättar jag om hur det gick när vi hämtade hem vår Sigge samt delar jag med mig av mina lärdomar. 

Kan man skaffa en valp när man bor i stan?

Genom att skaffa valp när man bor i en lägenhet fem våningar upp mitt i stan tar man bort möjligheten att bara kunna öppna dörren och låta hunden gå ut för att kissa. Funkar det ändå? Går det att träna hunden när man bor i stan?

Hur väljer man egentligen ras? (infografik)

Hur kommer man egentligen fram till vilken hundras det är man ska ha? Kan man med att köpa en hund från en kennel i Sverige när det finns så många hundar som inte har ett hem? Jag hade många tankar innan jag landade i att det skulle vara en Dansk-Svensk Gårdshund jag skulle ha.

Kommandon som varje hund borde kunna

Det finns en lång lista kommandon som du kan lära din hund. I det här inlägget fokuserar vi på 3 viktiga kommandon som varje hund borde känna till. 

Ny hundmamma i stan

Moa bor tillsammans med sin sambo Tobias och deras dansk-svenska gårdshund Sigge. I hennes blogginlägg får ni hänga med på de äventyr de hittar på och de lärdomar hon tar med sig som ny hundmamma.

Gosa dig till bättre hälsa

Mer motion och mindre stress, ångest, depression och ensamhet. Här är 10 hälsofördelar med att ha en hund.  

Nu kan även din vovve fira med smarrig semla (infographic)

Låt din fyrbenta bästis få vara med på firandet i år!