author

Sara

Grundare

Glad Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag borde spenderas med den som älskar dig allra mest, din fyrbenta bästis! Infographicsen nedan visar varför hundar är så underbara dejter.

10 anledningar varför hundar är bättre dejter (infographic)

 

10 reasons dogs make better Valentines dates

Nyckelord
Alla hjärtans dag Infographics Humor

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.