author

Sara

Founder

Gott nytt år!

Då var det dags! Vi samlas för att fira ett gott 2018 och skålar in det nya året. För en del hör färgsprakande fyrverkerier till firandet men tyvärr kan synen, lukten och ljudet vara överväldigande för vissa hundar, och nyårs firande blir till en mardröm. 

Vi som har haft eller tagit hand om fyrverkerirädda hundar under nyår har gjort allt för att lugna ner dem, för ingen vill se sin fyrbenta vän lida av rädsla! Vi önskar att alla kunde njuta av firandet, inklusive hundägare, hundvän och hund. Det kan vara en lång process att rehabilitera hunden för att bekämpa denna rädsla men vi hoppas att vi på något sätt kan underlätta lite för den. 

Nedan har vi därför förberett en infographic med 5 saker du kan göra för att hjälpa din fyrverkerirädda hund. 

Med det sagt vill vi önska er ett gott nytt år och ett fridfullt nyårs firande!

Varma hälsningar, 

Puppy Partners 

 

Nyars tips

Nyckelord
infographic puppy partners tipsar

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.