author

Sara

Founder

Hundkakor av pumpa

Baka något mumsigt till din hund att nafsa på. Sväng enkelt ihop pumpakakor till din fyrbenta vän! 

Pumpa är naturligt, hälsosamt och är laddat med nyttigheter som förbättrar hundens syn, hud och immunförsvar. Kakorna innehåller även fibrer som hjälper till att reglera matsmältningen.

Nedan har du en infographic på hur du enkelt kan baka dessa godsaker!

Infographic pumpakakor

Nyckelord
recept infographic pumpakakor hundkakor hundkex

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.