author

Madeleine

Hundkex av tonfisk

Fisk är en utmärkt proteinkälla för hunden som även innehåller calcium, selen, niacin (vitamin B) och omega-3 fetter.

När du väljer konserverad fisk ska du se till att du väljer en i vatten utan tillsatt salt. Nedan har du ett enkelt recept på hur du kan baka goda hemmagjorda kex utav tonfisk som din hund kan få njuta av. Kanske något gott inför nyårsfirandet! 

 

Tonfiskkex

Nyckelord
hundkex tonfisk recept infographics

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.