author

Sara

Founder

Välkomna till Puppy Partners!

Vi vill med det här första blogginlägget välkomna alla våra medlemmar och även ni som bara är här på besök! Tack till er som är här för att stanna och som hjälper oss att utveckla denna Community av riktiga hundälskare. Till er som tittar runt lite nyfiket, tack för att ni tittar förbi och hoppas att ni stannar! Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig. 

 

Varför vi startade 

Vi kanske ska börja med att berätta lite om varför vi startade Puppy Partners. Vi har tidigare haft hund och minns hur svårt det var att hitta hundpassning som vi var helt nöjda med. Vi provade olika hunddagis och hundvakter tills vi hittade det som passade bäst för vår hund men var ändå inte 100% nöjda. Vi förstår problemet som hundägare kan få när de försöker hitta en pålitlig, engagerad, säker och prisvärd hundälskare som tar hand om deras fyrbenta vän. Vi tycker att det inte ska behöva vara så svårt, speciellt inte när det finns så många hundälskare som bara vill umgås med en hund! 

På grund av arbete och familj är vi nu inte redo att ha en hund på heltid. Vi saknar däremot att gå på långa promenader, att leka samt att gosa med en hund. Vi vet att det finns många hundälskare i liknande situationer. Om vi kunde para ihop hundägare och hundälskare (eller vad vi kallar “hundvänner”) så skulle vi lösa allas problem. Hunden får mer personlig hundpassning, hundägaren får tillgång till ett nätverk av hundvänner, och hundvänner får tillgång till ett nätverk av hundar. Ett win-win-win!

 

Hur vi startade 

Att starta Puppy Partners har varit en intressant och lång resa. Vi fick idén till att starta en Puppy Partners redan i början av 2017, och nu är vi äntligen här! Vi ville att vår plattform skulle erbjuda något nytt, vara enkel att använda, vara snyggt, och viktigast av allt erbjuda ett säkert sätt för våra fyrbenta vänner att hitta den perfekta hundvakten. Detta ledde till en lång process men här har ni resultatet! En förmedlingstjänst med den säkraste identifikationslösning som finns i Sverige, BankID. 

 

Vad kommer näst 

Vi kommer att fortsätta utvecklingen av Puppy Partners och det är här ni kommer in! Som del av vår Community skulle vi uppskatta om ni kunde:

  1. Lämna omdömen och stjärnbetyg så att ni underlättar för andra medlemmar att hitta rätt Puppy Partner
  2. Sprida ordet! Vi vill fortsätta växa så att alla våra medlemmar alltid hittar en Puppy Partner i deras närområde
  3. Hojta till om ni har någon feedback! Vi vill fortsätta att utveckla plattformen och göra det så bra för våra medlemmar som möjligt. Vi kommer tyvärr inte kunna implementera alla förslag, men kommer att göra vårt bästa att kontinuerligt förbättra Puppy Partners.  

Vi hoppas att ni blir nöjda med tjänsten och att vi når vårt mål tillsammans; att hitta de mest kärleksfulla hundvännerna till era hundar. 

Nyckelord
Puppy Partners Första blogg Om oss

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.