author

Sara

Founder

10 saker du inte får ge din hund i jul!

Julen är snart här! En härlig tid då nära och kära samlas kring god mat, spel och presenter. Då vi får i oss lite för mycket mat och choklad, och sitter uppe till alldeles för sent och spelar spel. Men det är också en tid då vi måste vara extra uppmärksamma på vad våra fyrbenta vänner får i sig. För visst kan det vara lätt att vilja dela med sig av sina godsaker eller för våra hundar att ta sig en tugga när ingen tittar?

Tyvärr finns det en hel del julmat som är farligt för hunden att få i sig. Choklad, russin, ost och nötter är godsaker som hör till julfirandet men är tyvärr även med på en lång lista julsaker som är giftiga för den. 

Det är vårt ansvar att hålla våra hundar säkra, så nedan är en infographic på några saker som är farliga för dem att äta. Med detta sagt betyder det inte att våra hundar inte kan vara med på festligheterna! Varför inte baka pumpakakor som de kan få njuta av? Receptet hittar ni här

 

Infographic, julmat som är farligt för hunden

 

Nyckelord
Julmat infographic

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.