author

Sara

Founder

10 saker du inte får ge din hund i jul!

Julen är snart här! En härlig tid då nära och kära samlas kring god mat, spel och presenter. Då vi får i oss lite för mycket mat och choklad, och sitter uppe till alldeles för sent och spelar spel. Men det är också en tid då vi måste vara extra uppmärksamma på vad våra fyrbenta vänner får i sig. För visst kan det vara lätt att vilja dela med sig av sina godsaker eller för våra hundar att ta sig en tugga när ingen tittar?

Tyvärr finns det en hel del julmat som är farligt för hunden att få i sig. Choklad, russin, ost och nötter är godsaker som hör till julfirandet men är tyvärr även med på en lång lista julsaker som är giftiga för den. 

Det är vårt ansvar att hålla våra hundar säkra, så nedan är en infographic på några saker som är farliga för dem att äta. Med detta sagt betyder det inte att våra hundar inte kan vara med på festligheterna! Varför inte baka pumpakakor som de kan få njuta av? Receptet hittar ni här

 

Infographic, julmat som är farligt för hunden

 

Nyckelord
Julmat infographic

Senaste Inlägg

För en lite annorlunda pumpalykta i år

Vill du göra en lite annorlunda pumpalykta i år? Använd ett av våra gratis stenciler för en roligare halloweenlykta. 

Baka något gott till din (bonus)hund

Vare sig du firar en födelsedag eller en fredag måste du ha något gott att äta! Personligen älskar jag cupcakes och delar därför detta recept på smarriga Pupcakes, för visst ska hunden också få ha det bra!

Tips för att njuta av det varma vädret med din hund

Nu är sommaren här och vi får äntligen njuta av det den sköna sommarvärmen! Här är 10 tips på hur du kan se till att även din (bonus)hund har det bra.