author

Sara

Grundare

Hundstenciler

När man ska rista och skära en pumpa till Halloween måste man se till att det blir till något riktigt läskigt! Och vad är det läskigaste som finns?? En REJÄL UTMANING! 

Högerklicka och spara önskade stenciler nedan för att rista något kul... och känner du dig riktigt modig utmanar vi dig till att använda hunden från Puppy Partners loggan som stencil! Vågar du ge dig på osäker mark och ta den utmaningen vill vi gärna se resultatet! Tagga oss i bilden om den läggs upp på Facebook eller Instagram. Alternativt kan ni mejla den till oss på [email protected].

 

Instruktioner

  1. Skär ut ett lock i toppen av pumpan.
  2. Gröp ur pumpans innanmäte. Spara pumpaköttet till goda hundkakor till din hund. Receptet hittar du här
  3. Använd önskad stencil för att rita upp motivet på pumpan. Justera storleken på stencilen så att den passar din pumpa innan du skriver ut den. 
  4. Använd en vass kniv för att FÖRSIKTIGT skära ut motivet. 
  5. Placera ett ljus i botten på pumpan, tänd ljuset och sätt på locket.

 

Lycka till!

 

Puppy Partners logosparkpawbonegreat danesitting great danedog housepaw printslabrador

Nyckelord
hundstenciler stenciler halloweenlykta pumpalykta hundmotiv pyssel mall

Senaste Inlägg

Varför jag valde rasen Russkiy toy

Nemo är min första hund och det tog bara 22 år innan jag äntligen fick honom. Hela mitt liv har jag velat ha en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver (Tollare), men insåg att det inte skulle funka i mitt liv just nu med tuffa studier och frekventa resor utomlands och tillbaka till Sverige. Det var av den anledningen som jag började leta efter en mindre hund och hittade min Nemo!

Vad är femsekundersregeln?

Asfalt, betong och trottoarer kan skada din (bonus)hund, men hur vet jag om marken är för varm, och hur vet jag om min (bonus)hund har bränt sig?

Hemmagjord aktivitetsleksak (infographic)

En snabb, enkel och rolig aktivitet du kan lägga ihop med saker du hittar hemma.